Prijava na EU fondove

Prijava na eu fondove

Prijava na EU fondove za poslovne projekte

Možete se samostalno informirati o mogućnostima financiranja ili prepustiti nama da pretražujemo natječaje kako bismo pronašli odgovarajući natječaj za Vaš projekt. Proučavamo i upoznajemo vas sa natječajnom dokumentacijom.

Prijava na Eu fondove omogućava sredstva kojima se financiraju projekti koji doprinose razvojnim ciljevima Europske unije i Republike Hrvatske.

Svi natječaji vezani su za operativne programe za projekte u okolišu, infrastrukturi, prometu, informacijskim i komunikacijskim tehnologijama, zdravlju, poduzetništvu, razvoju i istraživanju, znanosti, kulturi, zapošljavanju, poljoprivredi, obrazovanju i drugima.

Vaša poslovna ideja mora biti u jednom području operativnog programa

Pronađite natječaj koji odgovara ciljevima vaše poslovne ideje za financiranje EU sredstvima

Korištenjem web portala www.strukturnifondovi.hr pronađite natječaj koji je trenutno otvoren i provjerite je li u skladu sa ciljevima vaše poduzetničke ideje.

U preuzetim obrascima pripremamo projektni prijedlog za odgovarajući natječaj.

Opisujemo metodički sažeto i jasno projekt i ciljeve koji se žele postići, koristeći početnu piramidu koraka za ostvarenje konačnog cilja. Sufinanciranje se odobrava projektima koji imaju definirane i razrađenu važnost i razloge kao jasan prikaz očekivanih rezultata, koji rješavaju praktične probleme u izvršenju projekta, brojem koraka i detaljnim opisima projekt dobiva na važnosti.

Veća šansa za prihvaćanje projektnog prijedloga nalazi se u što jasnijem financijskom modelu te navedenim projektnim partnerima i ciljnim skupinama namjene. Financijska konstrukcija projekta je jedna od bitnijih stvari u natječaju sa svim tipovima ulaganja i kategorijama troškova.


Želimo Vam uspješne prijave i provedbe projekata!

Povezane Objave

x

Pošalji upit