Digitalni marketing

Digitalni marketing

Digitalni Marketing Društvenih Mreža

Jedno od najtraženijih područja ekonomije je upravo digitalni marketing. Unutar digitalnog marketinga sve je rezultate moguće mjeriti, sredstva za ulaganje u marketing su manja kao najveća prednost digitalnog marketinga.

Razvoj brenda i najbolja povratna informacija za posao moguć je putem poslovnih profila na društvenim mrežama. Kako bismo poboljšali i profesionalno vodili poslovne profile koristimo najmodernije alate.
Istaknite se u odnosu na usluge, proizvode i brendove vaše konkurencije kroz maštovite objave, kreativnost i postojećih trendova.

Vođenje društvenih mreža – održavanje društvenih mreža i marketing na društvenim mrežama

Oglašavanje putem društvenih mreža – Dizajn i arhitektura same stranice na društvenim mrežama

Otvaranje i vođenje računa Facebook, Instagram, LinkedIn

oglašavanje na društvenim mrežama

Treba li mi vođenje društvenih mreža?

Društvene mreže koristi izrazito puno ljudi, zadržavaju se i jednostavno je stupiti u kontakt sa bilo kime. Društvene mreže odlična su platforma za kreiranje sadržaja i dojma tvrtke kroz organske i vođenja marketing kampanje.

Cijena za vođenje društvenih mreža definira se prema potrebama klijenta. Možete dogovoriti nekoliko objava mjesečno ili plaćeno oglašavanje. Prema potrebama jedan od dobrih ciljeva i kampanja je povećanje pratitelja na temelju kojih vaše objave imaju veći doseg.

Ugovor o vođenju društvenih mreža je dokument u kojemu se definira vremenski okvir i količina sadržaja za društvene mreže.

Kreiranje stranice na temelju Facebook profila je povezivanje Email adrese sa Facebook profilom za mogućnosti administracije te otvaranje poslovne stranice za koju je potrebno ispuniti sadržaj, informacije, slike i funkcionalnosti.

Kontaktirajte nas

  Potrebne su ti Konzultacije

  Ponuda

  Imate Projekt u Planu?
  Savjetovanje Započnite s nama

  x

  Pošalji upit