Pravila privatnosti

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA


I.K.Consulting.hr Sekirišće 66, 49223 Sveti Križ Začretje, tel: +385 98 9598 701, e-mail: info@ikconsulting.hrNa internetskoj poveznici možete pronaći detaljnije podatke: https://www. ikconsulting.hr/kontakt/


PODACI O SLUŽBENIKU ZA ZAŠTITU PODATAKA


tel: +385 98 9598 701, e-mail: info@ikconsulting.hr


Cijenimo Vašu privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka nam je jako bitna, stoga postupamo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR). Ovim pravilima privatnosti želimo vas informirati u koje svrhe prikupljamo i koristimo osobne podatke koje nam dostavite na našim društvenim mrežama i web stranicama www.ikconsulting.hr.

Kako biste jasno razumjeli kako i zašto prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke, pažljivo pročitajte “Pravila privatnosti”.

I.K.Consulting se u dokumentu naziva tvrtka i mi dok se “klijent” odnosno vi oslovljavate kao “korisnik”, “vi” i “vaš” što se odnosi na pojedinca koji pristupa ovoj web stranici i koristeći web stranice pristaje na uvjete korištenja.

Što su kolačići?


Kolačići (eng. cookies – u daljnjem tekstu “kolačić/i”) su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem uređaju, a koriste se na internet stranici za prikaz informacije prilagođene vašim potrebama.
Kako bi web stranice www.ikconsulting.hr ispravno radile, one moraju na vaš uređaj (tablet/pametni telefon/računalo) spremiti malenu količinu informacija. Prema regulacijama Europske unije, I.K.Consulting prije spremanja kolačića mora zatražiti pristanak korisnika.
Postavke kolačića možete kontrolirati i podešavati u web pregledniku. Ukoliko korisnik onemogući kolačiće postoji mogućnost da stranica neće moći koristiti neke od funkcionalnosti koje daje internetska stranica www.ikconsulting.hr.
Koji se osobni podatci prikupljaju i u koju svrhu?
Osobni podaci ili osobne informacije označavaju sve informacije prema kojima se osoba može identificirati.
Moguće je prikupljati različite vrste osobnih podataka o vama a Vaše osobne podatke pružate nam na uvid i korištenje prilikom ispunjavanja “online forme“ na internet stranici
Na našim internet stranicama www.ikconsulting.hr i/ili na društvenim mrežama, prilikom ispunjavanja “online forme”, registracije na newsletter ili tijekom korespondencije elektroničkom poštom ili drugim elektroničkim kanalima komunikacije te prilikom sudjelovanja u online nagradnim natječajima može biti zatraženo da nam ostavite svoje ime i prezime, adresu elektroničke pošte, broj telefona, broj godina, tvrtku i poziciju na kojoj radite.

Kako se koriste vaši osobni podatci?


Podatke koje prikupimo možemo koristiti kako bismo:
Poboljšati funkcionalnost naših web stranica i društvenih mreža u svrhu poboljšanja kvalitete naših sadržaja i usluga; pružiti vam vrstu sadržaja ili usluge koja vas najviše zanima. Poboljšati promocije, natjecanja, ankete ili drugog sličnog sadržaja. Primati povratne informacije o kvaliteti naših usluga. Radi personaliziranja korisničkog iskustva.

Mehanizmi zaštite osobnih podataka?

 

Koristimo posebne mjere zaštite osobnih podataka kako bismo onemogućili da se osobnim podatcima ne bi neovlašteno pristupalo te da bismo osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade.
Neovlašteni pokušaji otkrivanja ili izmjene podataka na internet stranicama www.ikconsulting.hr strogo su zabranjeni.
Analitički kolačići i korištenje web analitike koristi se u svrhu statističkih izvještaja koji nam omogućavaju kako bismo naše stranice i sadržaje učinili kvalitetnijima te za praćenje učinkovitosti naših marketing kampanja. Za praćenje statistike posjećenosti i analize koristimo servis treće strane Google Analytics, a o njihovim načinima pohrane i brisanja podataka koje treća strana eventualno pohranjuje možete više pročitati ovdje: Google Analytics – zaštita privatnosti.

Koja su vaša prava?


Uz već navedena prava, možete zatražiti ispravak, uvid ili brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama.
Isključuju se podaci koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene. Osobni podaci koji više nisu potrebni se nepovratno uništavaju na siguran način, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili.

IZMJENE PRAVILA PRIVATNOSTI


Odredbe ovih pravila privatnosti mogu se povremeno mijenjati i objavljivati ćemo sve bitne izmjene pravila privatnosti putem odgovarajućih obavijesti na www.ikconsulting.hr ili ćemo vas obavijestiti o tome putem drugih komunikacijskih kanala.


KONTAKT


Slobodno na E-mail adresu info@ikconsulting.hr šaljite upite za pravila privatnosti, pitanja i komentare.

x

Pošalji upit