Izrada poslovnog plana

Poslovni plan

Izrada poslovnog plana za poslovanje ili poticaje

Poslovni plan donosimo za vrijeme cijele godine poslovanja ispunjavanjem nekoliko puta radi prilagodbe novim situacijama, opisujemo vrijeme za postizanje ciljeva, načine i alate za postizanje ciljeva.

Poslovni plan putokaz je i službeni pisani dokument koji usmjerava poslovanje.

Opis poslovnog plana sadržava strategije i financijske projekcije sa svim bitnim informacijama i naravi poslovanja.

Bankovni kredit je najčešće pisani poslovni plan no dokument služi i za sve druge načine financiranja poput EU fondova, poticaj za samozapošljavanje, poticaj hzz i slično.

Poslovno savjetovanje za vas  radi detaljnu analizu i procjenu izvodljivosti poslovne idejeIvana Kučko Škalec

Savjetnici pišu samostalno izradu poslovnog plana metodologijom pisanja poslovnih dokumenata

Koristimo stručna znanja u izradi poslovnog plana sa opisima sadržaja i svrhe izrade poslovnog plana. Dokument sadrži analizu tržišta i marketinški plan, financijske proračune za usluge, robe, proizvodnju i prodaju. Sastavni dio odnosi se na obračun ulaganja u dugotrajnu imovinu i radni kapital, obveze prema izvorima financiranja i sastavljanje financijskih izvještaja računa gubitka i dobiti, bilance i novčanog toka.


Ukoliko želite upravljati financijskim pokazateljima poduzeća, imati uvide i bolje razumijevanje, želite usvojiti znanje i vještine u uspješnom planiranju poslovne ideje, postojeći ste poduzetnik ili početnik, javite se na poslovno savjetovanje.

Povezane Objave

x

Pošalji upit