Poslovne: Usluge

hamag bicro

HAMAG BICRO KREDITI

Hamag bicro zajmovi Hamag bicro krediti potiču malo i srednje poduzetništvo ali i fizičko osobe zajmovima u smislu financijskih instrumenata. Kako bi bio otklonjen tržišni nedostatak financijski instrumenti pomažu u kretanjima izvora financiranja. Svaki poduzetnik ima priliku prijaviti se za Mikro zajam za obrtna sredstva za ruralni razvoj i ESIF Mikro zajam za obrtna sredstva. […]
Learn More
Poslovno savjetovanje poslovni tim

POSLOVNO SAVJETOVANJE

Poslovno savjetovanje izvrstan je izbor u slučaju ulaska u poslovni svijet i poduzetništvo, koristi mogu imati i postojeći poduzetnici koji žele unaprijediti poslovanje ili ga održati. Imamo pripremljeni poslovni okvir savjetovanja koji pokriva sve pripreme i provedbe potreba i ciljeva plana za sve zahtjeve.
Learn More
Izrada gradevinskih knjiga

IZRADA GRAĐEVINSKIH KNJIGA

Izrada građevinskih knjiga može biti u obliku građevinska knjiga pdf ili excel, građevinska knjiga i građevinski dnevnik sastavni su dio organizacije i pripreme građenja samim time i sveobuhvatni tehnički servis. Izvršni dio izvođača radova kao provoditelja projekta moguće je upotpuniti uslugama za prijave na javne natječaje koristeći Ikconsulting usluge i kalkulacije cijena.
Learn More
Digitalni marketing

DIGITALNI MARKETING

Jedno od najtraženijih područja ekonomije je upravo digitalni marketing. Unutar digitalnog marketinga sve je rezultate moguće mjeriti, sredstva za ulaganje u marketing su manja kao najveća prednost digitalnog marketinga.
Learn More
x

Pošalji upit